Avala

/   avala.co.rs   / Srpski  

2019-07-23 08:24:44

Ovan

Mjesec u Vašem znaku Vam daje višak energije i imate dosta radnog elana danas. Imate želju da uvedete neke promjene na poslu. Strastveniji ste nego inače.

Bik

Danas bi trebalo da pozavršavate sve što ste započeli. Budite posvećeni poslu. Ne odlažite obaveze za neki drugi dan.

Blizanci

Možete se vidjeti sa prijateljima danas, naglašeno Vam je polje druženja. Ne ulazite u rasprave, iako Vas neko provocira. Imate previše ideja, pokušajte da napravite plan rada da ne biste bili haotični.

Rak

Ne uključujte se previše emotivno u posao. Neka ženska osoba može biti od pomoći. Danas saslušajte druge, možda Vam pomognu savjetima.

Lav

Imate dosta kontakata, ali nije Vam do posla. Možda ćete imati više energije za vezu, za izlaske, ali ne morate da budete previše tolerantni. Moguć je kraći put.

Djevica

Zadovoljni ste novčanom situacijom. Mogući su povećani troškovi. Ipak, idite u šoping, to vam je potrebno danas. Priuštite sebi kupovinu nečeg što odavno želite ili bar idite do frizera.

Vaga

Pripazite šta kome pričate, jer možete nekoga da iznervirate. Trebalo bi da pravite kompromise sa drugim ljudima. Oslonite se na partnera, može dati dobar savjet u vezi sa poslom.

Škorpija

Mjesec u polju posla i zdravlja Vam donosi brigu oko tih oblasti. Imaćete dosta obaveza. Drugi ljudi mogu pogrešno da shvate to što se žalite oko problema koje imate, pa se ne povjeravajte previše.

Strijelac

Novčani izdaci su izvijesni. Preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu ako ste slobodni. Bitno je da ne budete previše kod kuće sa partnerom, idite na kraći put ili u posetu prijateljima. Prijaće Vam promjena.

Jarac

Jako ste napeti. Sve Vas nervira, ali zadržavate nervozu u sebi. Očekujete neke promjene koje se tiču novca. Štednja je ključna riječ za danas.

Vodolija

Pozitivniji ste nego inače. Komunikativni ste i želite da upoznate nove ljude, da sklopite nova prijateljstva. Dosta prilika treba iskoristiti, zato dobro razmislite šta je Vaš prioritet.

Ribe

Mogući su problemi sa organizacijom. Ako budete imali prilike da putujete zbog posla u drugi grad, biće to jako uspješno završen posao. Zadovoljni ste finansijskom situacijom. Partner Vam može biti velika podrška.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.


mondo.me
horoskop previe danas dnevni imate dosta mondo 2019 http budete posla idite


User comment