Avala

/   avala.co.rs   / Srpski  

2019-07-23 08:24:44

Sve će Vam ići od ruke i bićete zadovoljni! Očekuje se stabilizacija na poslu, a ni što se ljubavi tiče nećete imati ozbiljnih razloga za brigu.

POSAO

Sada ćete morati da se saberete i da odredite prioritete na poslu, ali to neće biti tako loše. Budite pozitivni. Imaćete sukob sa autoritetom. Ne preterujte sa radom. Premor je izvestan tokom cele godine.

Od druge polovine avgusta i tokom celog septembra su mogući novčani problemi, pa pripazite na neke troškove.

Lošiji periodi mogu biti i tokom od poslednje nedelje oktobra do 20. novembra. Tada nije dobar period za bilo kakvu promenu, potpisivanje nekih novih dogovara.

Od decembra očekujte napredak, ali dajte sve od sebe sledeće godine tokom februara i marta.

Evo koje su poznate ličnosti rođene u znaku Lava

Dženifer Lopez, Dženifer Lorens, Danijel Redklif, Madona, Vitni Hjuston, Džoan Rouling, Arnold Švarceneger, Sandra Bulok, Amelija Erhart, Hale Beri, Ben Aflek, Kit Ričards, Robert de Niro, Alfred Hičkok, Šarliz Teron...

LJUBAV

Skloni ste zaljubljivanju. Možete biti skloni i flertu, ali ćete ipak moći da ostvarite neku ozbiljnu vezu sa osobom koja možda nije iz Vašeg mesta.

Imaćete mogućnost da upoznate neku osobu preko posla, ali možete se vratiti na neku staru priču do 20. septembra. Posle tog perioda ćete i dalje želeti neku novu priču.

Ako ste u vezi, od septembra će sve biti mnogo bolje i odnos sa partnerom će biti stabilniji.

Od decembra meseca fokus ne mora da bude uvek na ljubavi, u nekim trenucima, posao može da bude važniji, i takva situacija će potrajati do avgusta sledeće godine.

ZDRAVLJE

Ove godine treba da se potrudite da se posvetite sebi, svom telu, brinite više o svom zdravlju. Mogući su problemi sa leđima i vratom tokom cele godine.

Još ponešto o osobama rođenim u znaku Lava pročitajte OVDE!

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.


mondo.me
godine horoskop biti mondo tokom neku lavovi http septembra lava vama pred


User comment