/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-03-22 00:25:11

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Pevačica Snežana Đurišić prisetila se početka karijere i peha koji joj se tada dogodio na sceni, a koji je podnela sa osmehom na licu.

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Snežana Đurišić je priznala da ju je znoj oblio kada je shvatila da će morati da izmišlja reči pesme koju inače izvodi, jer je doživela blokadu.

- Izlazim da pevam i imam blokadu. Ne znam kako počinje pesma! Celu prvu strofu sam smislila i izmislila, dignute glave, sa osmehom na licu, znoj mi je curio niz leđa - otkrila je ona u Premijeri .

Pevačica već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a kako otkriva, njihov odnos je idiličan.

- Mene uopšte nije teško pratiti. To biste morali da pitate mog partnera. Ja mogu da kažem da njega nije teško pratiti s obzirom na to da je čovek koji je vrlo uspešan u svojoj profesiji, problema nema. Na tu temu sarađujemo, tu smo jedno za drugo, to je posao koji je samo posao, ništa više od toga -  zaključila je Snežana Đurišić.


blic.rs
koji curio izmislila urii sneana nikada znoj blic osmehom https licu prisetila
   

www.avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com roiue.com weighborhood.com personaio.com strasy.com portofbar.com activitysonar.com balkansaccommodation.com mesdzid.com regije.com belgradevents.com shopaio.com djesi.com preporucujemo.com spainserbia.com creativehalo.net aktuelno.info ioacc.com realestate-finland.com has2trade.com ktotm.com realestate-marocco.com cr8ive.cloud realestate-islands.com 2travel2live.com

Latest

POLITICS   www.danas.rs Apr 24
05:26

Muzej šabačkih Jevreja