/   Avala   avala.co.rs   / Srpski  


2019-03-22 00:19:50

FER-PLEJ ZA PRIMER: Bosanski premijerligaš pobedio, a onda ponudio protivniku da ponovo igraju (VIDEO)

Fudbaleri Veleža odlučili su da zbog lošeg suđenja na poslednjem meču Premijer lige BiH protivniku ponude ponovno odigravanje susreta.

Do prvog gola igrači Veleža došli su autogolom Ekrema Hodžića, a konačan rezultat je postavio Seid Behram, a novi meč nude jer, kako kažu, žele regularno nadmetanje.

Fudbaleri Veleža javnosti su  se obratili saopštenjem. 

– FK Velež teži regularnosti takmičenja i jedan je od onih klubova koji želi vlastitim angažmanom da doprinese podizanju kvaliteta i regularnosti prvenstva. Shodno odluci Komisije za sudije i suđenje FS BiH, konstatovano je da je došlo do propusta na navedenoj utakmici zbog čega je doneta odluka o suspenziji glavnog arbitra Ibrahimkadića. Ako naši sportski prijatelji iz Bihaća smatraju da su u subotu na stadionu “Rođeni” oštećeni i da nisu imali sve uslove za igru, mi smo spremni da ponudimo odigravanje nove utakmice u terminu koji im odgovara ili koji organi Saveza odrede, a sve u cilju podizanja regularnosti lige i želje da se konačan plasman određuje isključivo na terenu pod jednakim uslovima za sve učesnike, poručuju iz kluba. .


fudbal.hotsport.rs @aleks89ilic
protivniku video plej primer bosanski hotsport pobedio onda ponudio ponovo igraju velea

   

www.avala.co.rs

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

       

Partners

serbiaaccommodation.com xn--wqa.com personaio.com cr34t1v3.com comeseestay.com have2trade.com rent-lux.com ebsre.com cccrunch.com activitysonar.com balkansaccommodation.com belgradevents.com annds.com iywux.com improveyouruserexperience.com shopaio.com preporucujemo.com spainserbia.com iagencija.com cruiserfleet.com aktuelno.info ioacc.com lukabar.com rentacarswitzerland.com realestate-finland.com

Latest

POLITICS   www.danas.rs Apr 24
05:26

Muzej šabačkih Jevreja