Avala

/   avala.co.rs     Health   / Srpski  

2019-08-24 02:20:03

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević uručio je đačke torbe sa školskim priborom budućim đacima prvacima, čiji su roditelji zaposleni u njegovom resoru i poželeo im uspeh u predstojećem obrazovanju, piše u današnjem saopštenju.

Foto: Ministartsvo rada

Đorđević je istakao da mu je veliko zadovoljstvo, što će na ovaj način, Ministarstvo biti deo njihovog prvog školskog dana, koji će deca nesumnjivo dugo pamtiti.

„Početak školske godine predstavlja jedan od najuzbudljivijih dana za prvake, njihove roditelje i učitelje koji dočekuju novu generaciju, a svakako je veoma važan dan za celu državu. Ja pamtim svoju prvu torbu i Bukvar koji sam tada dobio, pa tako želim da i njima početak školovanja ostane u najlepšem sećanju“, rekao je ministar. Đorđević je podsetio da njegov resor sprovodi niz mera i aktivnosti usmerenih prema deci i mladima, a sve u cilju da im obezbedi bezbrižnost i dodatno unapredi uslove njihovog odrastanja.

„Nadam se da ćemo ovim gestom inspirisati i druge da u okviru svojih mogućnosti prvacima obezbede ugodan početak školovanja. Ne postoji ništa lepše od dečjeg osmeha, to je jedina stvar na svetu koja nema cenu i zato smo se potrudili da danas obradujemo naše buduće prvake“, rekao je Đorđević. On je roditeljima poželeo da im deca budu uspešna i da sledeće godine imamo još više mališana.


danas.rs @OnlineDanas
torbe prvake danas orevi poetak prvacima ministar https koji rekao pitanja acima
User comments