Avala

/   avala.co.rs     AutoMoto   / Srpski  

2019-10-22 04:08:29

Aktuelni vicešampioni Evrope, iako trenutno u lošoj formi, imaju ulogu favorita u duelu sa šampionom Srbije koji zauzima drugo mesto u grupi, sa tri boda.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ga ne opterećuju problemi i forma Totenhema i podsetio da je londonski tim veliki favorit u utakmici dva tima u Ligi šampiona.

Ponosan sam što sam trener Zvezde u ovom trenutku. Bajern i Totenhem su dve ekipe koji su favoriti kada govorimo o strukturi kluba i odakle dolaze. Mi ćemo da se spremamo kao što smo se spremali kao do sada. Opet ću da se ponovim, nemamo čega da se plašimo. Pokušaćemo da nametnemo našu igru, videćemo da li će nam to protivnik dozvoliti , rekao je Milojević na konferenciji za medije u Londonu.

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i ocenio da će njegov tim, ukoliko želi tri boda, morati prvo da pobedi sebe, a potom rivala.

Biće teško, u ovom momentu smo sami sebi najveći protivnik. Moraćemo da se takmičimo i protiv Zvezde i protiv sebe , zaključio je Poketino.


rtv.rs Javna Medijska Ustanova Jmu Radio-televizija Vojvodine
protiv totenhema http zvezde html zvezda lonodonu1059321 ampiona poketino rekao milojevi ovomUser comments