Avala

/   avala.co.rs     Politics   / Srpski  

2019-11-15 06:18:55

Trener Andrija Gavrilović, izjavio je ovo prilika da tim vidi gde je u ovom trenutku.

Asvel odlično gura, bez poraza je u francuskoj ligi. Protekla nedelja je bila prilika da malo jače treniramo i podižemo formu i da se spremimo za bliska iskušenja koja nas očekuju. Protiv Igokee se malo nazire taj pomak u formi. Biće ispit protiv Asvela, fizički vrlo moćne ekipe. Biće zanimljiv ispit da vidimo gde smo u ovom trenutku , rekao je Gavrilović.

On je istakao da je period bez gostovanja bio prilika da se tim oporavi da pojača intenzitet rada, što će se, kako kaže valjda videti na terenu.

Pod znakom pitanja je Perperoglu, ima povredu dugotrajniju kolena, koja mu nekad donosi smetnje u smislu oticanja i bola. Derik Braun se uključio u rad ekipe, još nije u optimalnoj formi, ali radi na tome. Filip Čović počinje danas da radi sa ekipom, očekujemo da će moći da se priključi. Davidovac oseća povremeno bol u leđima, to stanje se prati, malo je izgubio energije i malo pao u formi, pratimo to stanje iz dana u dan situaciju, potreban nam je kad se dobro oseća. Radi terapije, preventivne vežbe da to poboljša. Sa ekipom je, videćemo koliko će moći da pomogne .

Kapiten Branko Lazić rekao je da meč protiv ASVEL-a veoma važan zbog teškog rasporeda koji sleduje crveno-belima.

Zvezdu posle duela sa francuskim timom u nedelju čeka večiti derbi sa Partizanom, a onda dva gostovanja u četiri dana - Albi u Berlinu i Žalgirisu u Kaunasu.

Jako bitna utakmica za nas pred početak teškog ciklusa, gde ćemo u sedam dana igrati četiri utakmice. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da nas podrže, da odigramo jedan dobar meč. ASVEL dobro igra u Evroligi, ostvarilo je četiri pobede i tri poraza, sve trijumfe na domaćem terenu. Znamo da igraju brzo, da su atleska ekipa i pokušaćemo da ih zaustavimo, da nametnemo naš ritam , rekao je Lazić.

Njegov saigrač Bili Beron istakao je da ASVEL dobra ekipa i pozvao navijače da podrže tim.

ASVEL je veoma dobra ekipa, snažna, izgleda mnogo dobro u odbrani. Zato nam je potrebna podrška navijačima. Biće veliki izazov za nas, moramo da zadržimo momentum iz meča sa Igokeom. Čeka nas vrlo zahtevna teška nedelja, mnogo putovanja, ali radujemo se ovom izazovu. Verujem u naš red, spremni smo za nešto ovako. Svaka utakmica biće teška, nema lakih. Radimo svaki dan naporno i nadam se dobrom rezultatu u petak uveče pred napornu nedelju , rekao je Beron.


rtv.rs Javna Medijska Ustanova Jmu Radio-televizija Vojvodine
protiv asvela areni pobedu asvel rekao malo http dobro etiri ekipa radiUser comments